Există articole care sunt la modă doar un sezon, dar există și articole care rămân actuale și la modă pentru mult timp. Deci, de ce să nu combinați aceste două articole și să obțineți ceva uimitor și universal?

Redacția noastră v-a pregătit o listă cu cele mai frumoase piese care vor moderniza orice ținută:

Haine în dungi

Hainele cu imprimeu în dungi sunt mereu actuale și la modă. Mai mult decât atât, prezintă mai multe opțiuni care cu siguranță sunt pe placul fashionistelor. Dacă v-ați plictisit de dungile standard, este timpul să alegeți dungi de mari dimensiuni colorate și asimetrice. Veți arăta extraordinar!

Rochia cu imprimeu floral

Rochiile feminine cu imprimeuri florale sunt în vogă în acest sezon. Alegeți modelul care vă place: cu volane, cu imprimeuri florale de mici sau mari dimensiuni, sau cu broderii.

Tricou cu inscripții

Dacă vă plac anumite grupuri de muzică, branduri sau doar să vă exprimați punctul de vedere, este timpul să personalizați tricoul preferat. Să nu vă fie rușine să exteriorizați ceea ce simțiți.

Haine în nuanțe kaki

Kaki este o culoare interesantă care este concepută pentru a dilua combinațiile clasice. Poate fi o giacă casual sau o rochie elegantă de seară de culoare măslinie.

Trenci clasic

Trench-ul este articolul din garderoba de bază care un vă va dezamăgi niciodată. Cu toate acestea, acordați atenție detaliilor. Ridicați gulerul, îndreptați mânecile – aceste elemente vor conferi stil.

Geacă cu umeri

Vreți să păstrați imaginea unei femei puternice și independente, dar în același timp arătați feminine și gingașe? Optați pentru o giacă cu umeri. O puteți combina cu o bluză și pantaloni, precum și cu blugi sau rochii lejere.

Articole vestimentare de culoare roșie

„Aveți nevoie de mai mult roșu!” – confirmă designerii vestimentari. „De ce nu?” Optați pentru rochii, pantaloni, costume, haine de exterior în această nuanță și veți arăta extraordinar.

Top din dantelă

Acest articol, prezent la prezentările de modă, a devenit o piesă din garderoba de bază. Încercați noi combinații îndrăznețe și sofisticate și nu veți da greș!

Geantă cu lanț

Renunțați la gențile de mari dimensiuni și optați pentru o geantă mică, cu lanț. Aceasta poate fi un clutch mic clasic, sau genți în formă de cupcake sau buze.

Geacă cu inscripții pe spate

Optați pentru modele îndrăznețe care să vă scoată în evidență personalitatea. Cei din jur vă vor admira curajul!