10 modalități simple de albire a dintilor la tine acasa

Cu totii ne dorim sa avem un zambet frumos si stralucitor, insa nu este chiar atat de simplu pe cum am vrea noi. Pentru a obtine acest lucru trebuie sa avem grija de dintii nostri sa ii periem zilnic si sa mai apelam si unele mici trucuri. Trebuie sa retinem ca este indicat sa vizitam medicul dentist de cel putin doua ori pe an pentru a ne asigura ca avem o dantura sanatoasa si fara carii. Insa atunci cand vine vorba de albirea dintilor putem reusi si fara ajuturol medicilor care sa recunoastem costa destul de mult.

In acest articol va prezentam 10 modalitati simple cu ajutorul carora ca puteti albi dintii acasa fara a mai fi nevoie sa apelati la ajutorul medicilor dentisti.

loading...

Carbune activ

Carbunele activ este cea mai simpla și mai ieftina metoda de albire a dintilor in mod natural. Strângeți o tabletă de cărbune într-o pulbere. Periati cu periuța de dinți curată și umedă pe dinți, așa cum faceți în mod normal.

Lapte praf și pastă de dinți

Laptele praf va ajuta sa va faceti dintii albi si sa ii pastrati sanatosi. Puneți  pastă de dinți pe periuța dvs. de dinți, adăugați un pic de lapte praf deasupra ei și periați dinții.

Sucul de coacere și sucul de lamaie

Puneți un vârf de  sare de lamaie pe periuța de dinți și adăugați câteva picături de suc de lămâie peste acesta pentru a obține un set de dinți strălucitori. Nu uitați să nu utilizați această metodă de albire mai frecvent decât o dată pe săptămână.

Peroxidul de hidrogen

Înainte de a utiliza peroxidul de hidrogen , asigurați-vă că dinții dumneavoastră nu sunt prea sensibili. Dacă totul este bine, dați pur și simplu un tampon de bumbac în peroxid și frecați ușor dinții. Cu toate acestea, această tehnică de albire nu este recomandată pentru utilizare frecventă, deoarece vă poate afecta smalțul.

Pulbere de copt și suc de lămâie

O linguriță de praf de copt și o linguriță de suc de lămâie proaspăt stors vor face minuni în doar 2 minute. Nu mențineți acest amestec pe dinți mai mult de 2 minute.

 Sare de mare, suc de lamaie și pastă de dinți

Se amestecă o jumătate de linguriță de  sare de mare și un suc de lămâie proaspăt stors, cu o cantitate mică de pastă de dinți într-un castron. Aplicați amestecul pe dinți și lăsați-l un minut, înainte de a clăti bine gura.

Suc de lămâie și apă

Un amestec de părți egale de suc de lămâie și apă vă va ajuta să restabiliți albirea dinților și dezinfectați complet cavitatea orală.

Oțet de cidru de mere și apă

Se diluează o jumătate de linguriță de  oțet de cidru de mere în pahar cu apă. Clătiți-vă gura cu această soluție în fiecare dimineață înainte de a vă spălați dinții.

O căpșună

Luați o căpșună coaptă și amestecați-o cu o lingură. Periați-vă dinții cu această „pastă” pentru câteva minute pentru a scăpa de petele galbene.

loading...

Pasta de dinți, sare, bicarbonat de sodiu și suc de lămâie

Se amestecă o lingură de pastă de dinți, un vârf de sare, un pic de suc de copt și 4-5 picături de suc de lamaie într-un castron. Periați dinții cu acest amestec timp de 4-5 minute. Veți vedea diferența după o singură utilizare. Utilizați această metodă o dată la 2 luni.

Add Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...