7 modele de rochii pe care le alegem pentru a arăta mai slabe, dar obținem efectul opus.

Rochia este cea mai feminină piesă din garderobă și prietena fidelă pentru o vară caniculară. Dar cu toate acestea, este inutil să cumpărați modele în tendință, care nu merită atenția: unele modele ca și cum ar fi create special pentru a accentua abdomenul deloc perfect, șoldurile masive sau linia grea a umerilor.

Drag cititor, echipa noastră a pregătit o selecție de rochii care sunt capabile într-o clipă să reducă la zero munca în sala de fitness și vă face să arătați vizual mai plinuță.

loading...

1. Rochie tip sac 

Rochiile în forma literei ”O” ascund totul ce este în plus, dar, în același timp, transformă silueta într-un ”ulcior cu două mânere”. În ciuda faptului că acest stil este relevant nu doar un sezon, fetele de mărime plus size, totuși ar trebui să evite astfel de rochii.

Cu ce le înlocuim? 

Preferați o rochie de tip trapez, liberă. Croiala ușor evazată în jos va păstra proporțiile naturale ale siluetei și va ascunde zonele problematice laterale și cele de pe abdomen.

2. Rochie cu talia înaltă 

Rochiile cu talia înaltă sunt considerate adevărați eroi de ”camuflaj” atunci când vine vorba despre silueta tip ”măr” sau ”pară”. Dar dacă să fim sinceri, există riscul de a vă transforma într-un Hercules cu umerii largi – toate sunt din cauza unei tăieturi sub piept, împărțind fără milă silueta pe orizontal.

Cu ce le înlocuim?

loading...

Alegeți o rochie tip parte peste parte. Ea transformă orice siluetă într-o ”clepsidră” clasică, datorită croielii oblice, pliurilor fine, care accentuează talia. În această vară, o astfel de croială poate fi găsită peste tot: în rochii de seară, modele de birou și de zi cu zi.

3. Rochie cu umerii descoperiți 

Rochiile romantice cu umerii dezgoliți nu vor deveni niciodată un aliat în lupta pentru armonie. Astfel de modele fac ca bustul, umerii și mâinile să pară mai mari și mai grele. De aceea, le înscriem cu fermitate în lista ”trădătorilor de modă”.

Cu ce le înlocuim? 

Preferați o rochie – cămașă, croită simplu. Liniile geometrice clare și stilul clasic vor reda imaginii sobrietate și vor ”distribui” atenția, fără a se concentra asupra zonelor problematice. În plus, potrivit revistei Vogue, în 2018, o rochie-cămașă este haina de bază perfectă pentru a experimenta cu propriul stil.

4. Rochie A-line, cu fustă bufantă 

Rochia cu fusta bufantă în stil Dior new look demonstrează fiecărui plinătatea taliei și a picioarelor proprietarei sale. În ciuda faptului, în ultimii ani, rochiile de acest stil erau fabricate în masă atât de brandurile bugetare, cât și cele de lux. Dar aceste rochii arată bine doar pe fetele cu parametrii de model.

Cu ce le înlocuim? 

Alegeți o rochie de tip lalea. Chiar și o ușoară îngustare a fustei spre partea inferioară ascunde vizual volumul șoldurilor. O astfel de rochie arată foarte feminin – cu siguranță arată mult mai frumos decât rochia cu fusta bufantă.

5. Rochii bandage 

Rochiile bandage, fiind recunoscute ca anti-trend, totuși își mai găsesc locul în unele garderobe. Se poate presupune că țesătura densă ascunde cu succes zonele problematice, dar nu este adevărat. Chiar și o fată destul de slabă riscă să arate ridicol. Mai ales, să subliniați și accentuați simultan toate avantajele siluetei este un obicei de prost gust.

Cu ce le înlocuim? 

Alegeți o rochie dreaptă. De asemenea, va contura demnitatea siluetei, dar datorită croielii reliefate, vă va permite să ascundeți câteva kilograme în plus.

6. Rochie ”American arm holes” 

“Americana” umple străzile în fiecare vară, deoarece rochia în acest stil vă permite să vă deschideți umerii și în același timp, să arătați decent. Din păcate, hainele cu o astfel de croială pot transforma într-un triunghi inversat chiar și cea mai armonioasă siluetă.

Cu ce le înlocuim? 

Rochia cu V-decolteu, este versiunea clasică care alungește vizual gâtul și silueta în ansamblu, construind o singură linie verticală pe centrul corpului.

7. Rochie polo 

Istoria stilului Polo a început în 1890 cu un tricou pentru bărbați, care mai târziu s-a transformat într-o rochie. Acum, această haină poate fi văzută pe fetele care nu au nimic comun cu sportul. Cu toate acestea, rochia Polo nu va ierta nici măcar 1-2 kilograme în plus pe abdomen, brațe sau picioare.

Cu ce le înlocuim? 

Preferați o rochie ușoară, croită drept. Modelul laconic, cusut sub forma unui dreptunghi, ascunde imperfecțiunile minore. Fetele cu umerii plini este mai bine să aleagă mâneci de tricotaje.

Cu ce modele de rochii ați completa această listă? Așteptăm cu drag comentariile dvs.

loading...