Dacă doriți să eliminați sucurile nocive din comert din viața dvs., puteți folosi unele dintre aceste rețete de apă ca înlocuitor. Apa vă va ajuta organismul să funcționeze mai bine si va veti satisface si pofta de dulce

Unii oameni nu pot bea cantitatea recomandată de apă, deoarece nu este băutura lor preferată. Deoarece apa nu are aromă, apa infuzata este combinația perfectă, delicioasă și sănătoasă.

Aveți voie să utilizați numeroase combinații de fructe și ierburi. Dacă sunteți un începător în aceaste practici, vă vom împărtăși câteva rețete interesante.

7 Rețete cu apă infuzată:

Dacă încercați câteva dintre aceste rețete, veți elimina sucurile din viata dumneavoastra.

1. Apă de Cimbru Grapefruit si Lime
Luați paharul și adăugați patru cuburi de gheață. Ar trebui să umpleți aproximativ jumătate din pahar. Adăugați felii de grapefruit, patru felii de lime și puțin cimbru proaspăt. Folosiți lingura pentru a pune cimbru în pahar și adăugați apă. Se amestecă cu lingura și se bea!

Avantaje: Cimbrul este un medicament folosit de secole. Are cantități mari de vitamina C, potasiu și mangan. De asemenea, este o planta antiinflamatoare. Lamaile lime sunt sursa de vitamina C care vă vor stimula sistemul imunitar.

2. Apă de ghimbir cu busuioc si mere

Luați recipientul, umpleți-l la jumătate cu gheață. Apoi, se adauga cinci felii de măr verde, tăiate în cercuri subțiri și se adaugă bucatele foarte mici de ghimbir proaspat dat pe razatoare, precum și 6-7 frunze de busuioc. Ultimul pas este apa.

Avantaje: Busuiocul este sursa vitaminei K, care vă va menține oasele puternice și sănătoase, iar rănile se vor vindeca mai repede. Merele sunt bogate în fibre, vitamina C și polifenoli. Ghimbirul este printre cele mai medicinale plante din lume și scade inflamația.

3. Apă infuzată de mentă cu afine si căpșuni

Adăugați gheata, o mână plină de căpșuni, precum și afine. Adăugați apă și, deasupra tuturor, adăugați frunze de mentă.

Beneficii: Căpșunile sunt bogate în vitamina C și B9, mangan și potasiu. Pe de altă parte, afinele conțin vitamina C și K și mangan. Aceste două fructe sunt cei mai buni antioxidanți.

4. Limonadă de lavandă

Odată ce ai pus gheață în recipient adauga și cinci felii de lămâie. Completați-l cu câteva frunze de lavandă proaspătă.

Beneficii: Lavanda este cel mai bun reductor de stres și elimină insomnia. După cum s-a menționat anterior, lămâile sunt pline de vitamina C.

5. Apă infuzată cu castraveți, mentă și lămâie

Tăiați jumătate de castravete în felii foarte subțiri și repetați acțiunea cu ½ lămâie. Apoi adăugați gheață în pahar, ulcior sau borcan. Se adauga castravetele si lamaia, amestecate cu cateva frunze de menta. Acoperiți totul cu apă și savurați-vă băutura.

Beneficii: Castravetele are cantități mari de vitamina K și vă va îmbunătăți digestia. Beneficiile mentei și lămâii sunt menționate mai sus.

6. Apă de mentă cu miere si ceai verde

Acesta este un ceai verde rece cu lamaie si menta. Are aceleași proprietăți ca un ceai fierbinte obișnuit, dar este foarte răcoritor în timpul verii. Pentru a face această băutură, trebuie să repetați pașii de mai sus si să adăugați restul ingredientelor. Trebuie să adăugați șase felii de lămâie, câteva frunze de mentă și restul ceai verde. Se amestecă substanțele și se adaugă miere in partea de sus.

Beneficii: Ceaiul verde este o bautura extraordinara. Are numeroși compuși bioactivi care vor reduce inflamația și vor opri deteriorarea celulelor. După câteva utilizări, veți realiza că vă îmbunătățește metabolismul și scade riscul de cancer. Ultimul ingredient pentru această băutură dulce este Mierea. Este cea mai bună substanță antibacteriană și antiinflamatoare și toate culturile o folosesc ca remediu.

7. Apă de portocale cu grepfruit, lămâie si rozmarin

Apa infuzata vă va stimula sistemul imunitar. Ar trebui să tăiați un grapefruit portocaliu-roz și lămâia în bucăți foarte subțiri. Apoi, așa cum am spus anterior, umpleți paharul cu gheață, adăugați trei felii de lămâie, două felii de portocală și trei felii de grapefruit în recipient. Ca ultim pas, adăugați câteva frunze de rozmarin și turnați apă.

Beneficii: Știți că portocalele sunt sursa vitaminei C. De asemenea, conțin mult calciu, astfel încât corpul dumneavoastră va produce mai mult colagen, rezultând o piele mai frumoasa. Rozmarinul vă va ajuta corpul să vindece rănile mai repede.

Trebuie să înfruntăm realitatea! Apa simplă nu este agreata de toata lumea! Unii prefera sucurile, altii alte bauturi iar apa mai deloc. Așadar incercati aceste combinatii.