Cum să scapi de mirosul neplăcut din frigider: 2 metode simple și ușor de realizat !

Mirosul din frigider este o mare bătaie de cap pentru orice gospodină. Este de ajuns doar să treci cu vederea unele lucruri: nu arunci la timp legumele sau brânza stricată, uiți să izolezi mâncarea cu o folie sau să o pui într-un recipient. Și acum, când deschizi frigiderul, se simte o aromă neplăcută.

Dar dacă ai început să simți mirosul neplăcut care vin din frigider, nu te grăbi să  scoți toate produsele din el și să faci o curățare generală în interior. Desigur, nu este suficient să arunci pur și simplu un produs stricat. Parfumul, din păcate, nu dispare imediat. Află în acest articol cum poți să scapi de mirosul neplăcut din frigider folosind cele mai simple metode!

Cum să scapi de mirosul neplăcut din frigider: 2 metode simple și ușor de realizat !

BICARBONAT DE SODIU

Toarnă 150 g de bicarbonat de sodiu într-o cană sau farfurie și pune-o în frigider, fără să o acoperi. Acest produs va face față rapid mirosului neplăcut. Dacă mirosul a fost prea ascuțit, poți înlocui bicarbonatul de sodiu cu o nouă porție după un timp. Astfel, obții o rezolvare ușoară a problemei!

Cum să scapi de mirosul neplăcut din frigider: 2 metode simple și ușor de realizat !

CAFEA

Un alt produs care te poate ajuta în lupta împotriva mirosurilor neplăcute și se află în orice bucătărie este cafeaua. Este potrivită atât cafeaua boabe, cât și cea măcinată. La fel, toarnă cafeaua în câteva vase și pune-o în frigider. Dacă ții des în frigider alimente care miros puternic, adaugă cafea proaspătă la fiecare 2 săptămâni.

CAFEA Un alt produs care te poate ajuta în lupta împotriva mirosurilor neplăcute și se află în orice bucătărie este cafeaua. Este potrivită atât cafeaua boabe, cât și cea măcinată. La fel, toarnă cafeaua în câteva vase și pune-o în frigider. Dacă ții des în frigider alimente care miros puternic, adaugă cafea proaspătă la fiecare 2 săptămâni.

Desigur, opțiunea cu bicarbonatul de sodiu este considerată mult mai universală, deoarece acest produs nu are miros. Dacă te-ai decis să scapi de mirosul neplăcut din frigider cu ajutorul cafelei, trebuie să te pregătești să simți aroma de cafea, de fiecare dată când vei deschide frigiderul. Poate chiar iubitorilor pasionați de cafea le va plăcea anume această metodă!

Pe lângă aceste două metode, nu uita să faci ordine regulat în frigider și să nu păstrezi mult timp un lucru acolo dacă este predispus să se strice repede. Totodată, încearcă să izolezi produsele ambalându-le sau punându-le în caserole.